MENÜ
 • Stabilabb, geometrikusabb formák és merészebb színek

  Bemutatták a REKAVAGO SS16 kollekciót

  A hétvégi Fashion Weeken debütáltak REKAVAGO tavasz-nyári cipőkollekciójának legfrissebb darabjai. A légies formák ezúttal markánsabb jegyekkel egészültek ki, színhasználatban pedig minden eddiginél bátrabban nyúlt az anyagokhoz a tervező. Vágó Réka nem csupán önálló újdonságokkal, de az ABODI SS16 kollab-kollekció keretein belül Abodi Dórával közösen megálmodott lábbelikkel is bemutatkozott.

  Vágó Réka új árnyalatokkal és formai megoldásokkal fűszerezte legújabb kollekcióját, amelyet elsőként a Mercedes-Benz Fashion Weeken kiállított önálló standján mutatott be.

  ctd_nude_rozsaszin_rekavago_ss16

  „Virágmotívumokat is használtunk a tervezés során, de alapvetően a letisztultabb, geometrikus és légies formák hangsúlyosabbak. Színekben kicsit elrugaszkodtam a korábban megszokottaktól, mivel az új cipőknél a márkára jellemző trendszínek, kékek, nude-ok, pasztellek mellett sok fehéret és feketét használtam” – mesélt a tavasz-nyári koncepcióról Réka. „A fazonoknál a laposabb és vastagabb talpú saruk is helyet kaptak, a tűsarkak mellett pedig a kockasarok is előtérbe került. Ez sokkal markánsabb és bátrabb megjelenést kölcsönöz viselőjének, miközben nőies marad.” – folytatta a tervező.

  almita_papucs_ss16_rekavago

  A Fashion Weeken az ABODI SS16 kollekcióval önálló show keretein belül találkozhattak az érdeklődők. A Dystopia Gardens névre keresztelt szériában a REKAVAGO márkával közös cipők teszik teljessé az összeállítást, amelyeken a virágmotívumok, a rusztikus formák és a nőies vonalak kontrasztja a geometrikus gésaszandálok és a feminin, érzéki magassarkúk formájában jelenik meg. Vágó Réka már nem először dolgozott együtt a világszerte ismert tervezővel.

  rekavago_ss16

  „A 2015-ös őszi/téli kollekciót tavaly ilyenkor terveztük meg, és februárban mutattuk be Londonban. Jól sikerült, pozitívak voltak a visszajelzések, így egyértelmű volt, hogy a jövő évi tavaszi/nyári kollekcióban is kollaborálunk majd – kezdte Réka. Rám inkább a kifinomult, lágyabb vonalak jellemzőek, amelyek a meglévő formákat emeli ki viselőjén Dóra pedig a keményebb, erősebb látványt kedveli, amivel inkább átalakítja a meglévő sziluetteket. Ritkán találkozik az ember annyira karakteres, határozott elképzelésekkel rendelkező tervezővel, mint ő, így az igazi kihívás abban volt, hogyan hozzuk össze a két stílust úgy, hogy a végeredményben is megmaradjon Dóra karaktere” – fűzte hozzá.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon