MENÜ
 • Sportriporter lett a Barátok közt sztárja

  Nagyot fordult a világ Marenec Fruzsinával: a szappanopera után a sport lett az élete.

  A Barátok közt egykori Emmája sosem gondolta volna, hogy a sportriporterként találja meg a számításait. Korábban szegedi édesapja még arra sem nagyon tudta rávenni, hogy a televízióban nézze meg vele a helyi kézilabdacsapat egy-egy meccsét.

  “Ehhez képest a Veszprém elleni rangadón úgy tomboltam, hogy az ismerőseim megijedtek tőlem – mosolyodott el az egykori sorozatszereplő. – Egy kissé vehemens, agresszív szurkoló vagyok.”

  Nagy váltás ez a kamerák előtti szerpeléshez képest, de nagy lelkesedéssel szerkeszt műsorokat, készít interjúkat a Sport Klubon. Ráadásul új szerelemre is talált.

  “Néhány hónapja a nulláról kezdtem, ám gyorsan tanulok, hála a segítőkész kollégáknak – árulta el Fruzsina. – Érdekes módon a riportalanyaim nagy része nem is tudja, hogy hosszú ideig sorozatszereplő voltam, e tekintetben tehát nem számít a múltam. Ugyanakkor csöppet sem hátrány, hogy nem esem kétségbe a kamerák előtt.”

  Egyik legemlékezetesebb élményéről is mesélt: egy rendhagyó riport során székre kellett állnia, hogy Báder Márton orra alá tolhassa a mikrofonját.

  “Tudtam, hogy a kosarasok óriások, de élőben elképesztő volt a köztünk lévő méretkülönbség. Igaz, az említett szék akkor is előkerült, amikor a vízipólósokkal beszélgettem.”

  Forrás: Bors

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő