MENÜ
 • Sportriporter lett a Barátok közt sztárja

  Nagyot fordult a világ Marenec Fruzsinával: a szappanopera után a sport lett az élete.

  A Barátok közt egykori Emmája sosem gondolta volna, hogy a sportriporterként találja meg a számításait. Korábban szegedi édesapja még arra sem nagyon tudta rávenni, hogy a televízióban nézze meg vele a helyi kézilabdacsapat egy-egy meccsét.

  “Ehhez képest a Veszprém elleni rangadón úgy tomboltam, hogy az ismerőseim megijedtek tőlem – mosolyodott el az egykori sorozatszereplő. – Egy kissé vehemens, agresszív szurkoló vagyok.”

  Nagy váltás ez a kamerák előtti szerpeléshez képest, de nagy lelkesedéssel szerkeszt műsorokat, készít interjúkat a Sport Klubon. Ráadásul új szerelemre is talált.

  “Néhány hónapja a nulláról kezdtem, ám gyorsan tanulok, hála a segítőkész kollégáknak – árulta el Fruzsina. – Érdekes módon a riportalanyaim nagy része nem is tudja, hogy hosszú ideig sorozatszereplő voltam, e tekintetben tehát nem számít a múltam. Ugyanakkor csöppet sem hátrány, hogy nem esem kétségbe a kamerák előtt.”

  Egyik legemlékezetesebb élményéről is mesélt: egy rendhagyó riport során székre kellett állnia, hogy Báder Márton orra alá tolhassa a mikrofonját.

  “Tudtam, hogy a kosarasok óriások, de élőben elképesztő volt a köztünk lévő méretkülönbség. Igaz, az említett szék akkor is előkerült, amikor a vízipólósokkal beszélgettem.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon