MENÜ
 • Sportolj az EFOTT-on!

  A strandröplabda, wakeboard, vagy a zumba mellett a tópart lehetőségeit kihasználva lehet majd szörfölni és úszni is, de a Velencei-tó mentén kialakított kerékpárútvonalak lehetőségével élve idén a szervezők szeretnének különösen nagy hangsúlyt adni a biciklizésnek.

  Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, ismertebb nevén az EFOTT nemcsak a hatalmas koncertektől és a fiatalság féktelen bulijairól szól, hanem kultúráról, sőt, sportról is. Hiszen valahogy küzdeni kell a vészesen kialakulófélben lévő sörhas ellen! Velence, amely idén a helyszínt szolgáltatja a fesztiválnak, elhelyezkedésének köszönhetően különösen nagy szerepet kap idén a kerékpározás.

  A strandröplabda, wakeboard, vagy a zumba mellett a tópart lehetőségeit kihasználva lehet majd szörfölni és úszni is, de a Velencei-tó mentén kialakított kerékpárútvonalak lehetőségével élve idén a szervezők szeretnének különösen nagy hangsúlyt adni a biciklizésnek. “Tekerj az EFOTT-ra!” címmel programot is hirdettek. Céljuk, hogy minél többen érkezzenek bringával a helyszínre és minél többen használják a helyszínen is mint közlekedési eszközt. Ennek érdekében lesz kölcsönző és tároló is.

  A bringa mellett az úszás is nagy szerepet kap, hiszen nyár lesz, jó idő, ki kell használni, hogy ott a tó! “Külön öröm számomra, hogy a fesztiválok fesztiváljának nevezett tavalyi esemény SportPontProgramjának kosárlabda, kispályás foci és röplabda mérkőzései mellett idén további sportágakban is megmérethetik magukat az EFOTT-on a sport szerelmesei. Gondolom – velem együtt – sokan várják már a július 27-én kezdődő olimpiát, amelynek ismét London ad majd otthont. Az ötkarikás játékok kapcsán sokat emlegetett mondás, miszerint: „Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos!” örökérvényű üzenetet hordoz magában, hiszen a sport az egyik legjobb eszköz egészségünk megőrzéséhez, ezért a sportban valóban a részvétel a legfontosabb. Épp ezért javaslom minél többen éljenek az EFOTT-on is a felkínált sportolási lehetőségekkel, s sportoljanak minél többet.” – nyilatkozott Czene Attila olimpikon úszó.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon