MENÜ
 • Spin-offban folytatódhat a Hazug csajok társasága?

  A sorozat sztárja nyilatkozott az esélyekről

  A Hazug csajok társasága hetedik évadja a véget is jelentheti – azonban minden esély megvan rá, hogy ez nem vonatkozik a szereplőgárda néhány tagjára. Lucy Hale az új epizódok Los Angeles-i bemutató-eseményén árulta el, hogy a lehetőségek között van egy spin-off elkészítése, miután korábban kiderült, hogy a jelenlegi szezon valószínűleg egyben az utolsó is lesz.

  pll

  “Várhatóan ez az utolsó évad a teljes szereplőgárdával, ami a Hazug csajok társaságát azzá tette, ami. Keserédes érzés. Folytatódhat valamilyen módon, alakban, vagy formában, új emberekkel, vagy néhánnyal a régi szereplőgárdából” – mondta a színésznő.

  “Azt hiszem, minden jó dolognak véget kell érnie egyszer. Mindannyian izgatottak vagyunk, hogy új dolgokat próbálhatunk ki. Ez a sorozat nagyon különleges volt számomra és milliárdnyi új ajtó nyílt ki előttem, szóval addig csinálom, amíg a többi lány” – tette hozzá.

  A tinidráma kulcsszereplőjének nyilatkozatát követően Caleb karakterének megformálója, Tyler Blackurn is utalt rá, hogy a történet valamilyen formában a finálé után is tovább él: “Tudom, hogy nem fog teljesen meghalni. Nem tudom, milyen irányba viszik el, de elég keserédes.”

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő