MENÜ
 • Sound: Dizzee Rascal őrült partija

  Akik idén ellátogatnak a Balaton Soundra, készüljenek föl a Dizzee Rascal-féle tempós partizenére és egy óriási bulira. Egy kicsit mi is segítünk felkészülni. Mai sztárunk következik!

  A brit rappernek eddig négy sikeres albuma jelent meg, melyek arany- vagy platinalemezek lettek. Két évvel ezelőtt megválasztották az év férfi előadójának a BRIT Awards-on. És ami a legfontosabb: tavaly a Szigeten hallatta hangját, most pedig a Heineken Balaton Sound közönségét fogja lenyűgözni egy lendületes és őrült hiphop bulival.

  “”Akkora mester akarok lenni a zenében, mint Bruce Lee a küzdősportokban.” – így mesélt az álmairól 2007-ben az akkor huszonkét éves Dylan Kwabena Mills az Observernek, akit csak Dizzee Rascalként ismer a világ. És valljuk be, bár magasra tette a lécet, sikerrel járt: neve ugyanolyan ismerősen cseng a popkultúrában, mint Bruce Lee-é. Első lemezét nyolc évvel ezelőtt készítette el, és rekordot is döntött vele, hiszen alig múlt tizennyolc éves, amikor Mercury-díjat nyert – ezzel az elismeréssel minden évben az év albumát készítő előadót jutalmazza a Brit Hanglemezgyártók Szövetsége. Ezen felül bemutatkozó munkáját, a Boy in da Cornert az amerikai Rolling Stone magazin is az év ötven legjobb albuma között említette. Azóta három stúdióalbuma látott napvilágot. Közülük a  legfrissebb a Tongue N’ Cheek, legújabb slágere pedig a DJ Fresh-sel közösen jegyzett The Power.

  Mivel slágerei hibátlanul teljesítenek a slágerlistákon, és nincsen olyan házibuli vagy fesztivál, ahol ne mozdulnának meg tömegek a Dance Wiv Me-ra, a Dirtee Disco-ra, a Shout-ra vagy a Bonkersra, biztosak lehetünk benne, hogy a Balaton partján is hatalmas, pörgős, őrült hangulatot varázsol majd.

  Forrás: sziget.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon