MENÜ
 • Sorozathősök bőrébe bújtak a sztárok

  Lilu nyilatkozott is a sorozatfogyasztási szokásairól

  Iszak Eszti az Alkonyattól pirkadatig szexi vámpírlányának, a népszerű énekes pedig a Breaking Bad kémiatanárának, Walter Whitenak öltözött a Telenor MyTV eseményén. A hírességek jelmeze bárkinek ihletet adhat farsangra – nem kell hozzá más csak egy sárga kezeslábas és egy védőszemüveg, vagy egy kis művér és fekete szemfesték.

  Iszak Eszti lélegzetelállító vámpírlányként, Molnár Andi, a SportKlub műsorvezetője, dögös rendőrnőként, Dobrády Ákos és Puskás Peti sárga kezeslábasban jelent meg a Telenor MyTV partiján. A mulatság apropóját a sorozatok adták, a sztárok pedig egy-egy kultikus széria szereplőinek bőrébe bújtak.

  eszti_andi

  „Nagyon szeretjük a sorozatokat. Általában együtt kezdjük el őket, de eltérő időbeosztásunk miatt én gyakran lemaradok, mert Ákos nem bírja ki, hogy ne nézze meg a legújabb részeket azonnal. Mikor este elalszom, még nézi, mikor reggel felkelek, már nézi, olyan mintha le sem feküdt volna” – mesélte Iszak Eszti nevetve. „Az aktuális kedvencünk a Kártyavár – Kevin Spacey egyszerűen elképesztően játszik -, amit eddig a tv-ben követtünk nyomon, remélem, hogy a sorozat nemsokára felkerül a MyTV videótárába, úgy nem kell majd heteket várni az új részekre!” – tette hozzá a VIVA TV csinos műsorvezetője, aki azt is elárulta, nem mindig egyezik ízlésük párjával, ha sorozatválasztásra kerül a sor. „A sitcomokat jobban szeretem, mint a drámákat, örök kedvencem például a Jóbarátok, amit nem egyszer néztem már újra. A 20-30 perces részekből akármennyit meg lehet nézni, de én igyekszem a napi 3 részt nem túllépni, hogy azért maradjon másra is időm napközben” – mondta Iszak Eszti, akitől Ákos vette át a szót.

  dobrady_akos_puskas_peti

  „Teljesen rá vagyok kattanva a Breaking Bad-re, nem véletlen, hogy a kémiazseni Walter White-nak öltöztem ma este. Minden egyes rész olyan feszültséggel ér véget, hogy az embernek muszáj azonnal folytatnia. Így lesz a sorozat pont ugyanolyan addiktív, mint a szerek, amikről szól” – mondta Dobrády Ákos.

  lilu_kalamar_tamas

  Az énekes jelmezét Puskás Peti kosztümje tette teljessé, aki Walter White állandó bűntársának, Jesse Pinkmannek öltözött. Iszak Eszti sápadt vámpírjelmezét pedig Molnár Andi, dögös szerelése egészítette ki, aki a SHIELD című sorozat rendőrnőjét idézte fel. A különleges estén minden a sorozatokról szólt, ezt a témát járták körül szakértők egy kerekasztal beszélgetésen, amelynek moderátora Lilu volt. A lebilincselő beszélgetést, Molnár  Andi, Iszak Eszti, Dobrády Ákos Puskás Peti és Muri Enikő is érdeklődéssel hallgatta végig.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak