MENÜ
 • Somló bocsánatot kért

  A harmadik The Voice párbaj nagy vesztese volt Berkes Gabriella, akit Somló Tamás megosztó döntésének köszönhetően esett ki a versenyből.

  Az énekesnő Husnullina Reginával mérkőzött meg a színpadon, mesterük azonban az utóbbi lányt juttatta tovább. Nem kis döbbenetet okozott ezzel, hiszen a ítészek reakciói alapján egyértelműen a szőke versenyzőt találták jobbnak a tatár származású hölgynél. Malek Andrea megszólalni sem tudott hirtelen, csak meredten nézett maga elé, Caramel a fejét vakargatta, Mező Misi pedig fészkelődött.

  Berkes Gabriella azonban nem keseredett el, hogy nem jutott be az élő adásba, hiszen van miért örülnie: fiának, Berkes Olivérnek bizalmat szavazott a Mester.

  “Megértem a döntést. Nehéz kimondani, de inkább a fiatalabb hangot választotta Tamás, hiszen az jobban terhelhető” – mondta Gabi.

  “Tamás a párbaj után odajött hozzám és azt mondta, hogy ahányszor csak találkozunk, mindannyiszor bocsánatot kér tőlem a döntéséért, amíg csak él. Ebbôl egyértelműen tudom, milyen nehéz volt ez számára. Kiestem, de boldog vagyok, hiszen a fiam továbbjutott.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon