MENÜ
 • Sokkoló videó: a sofőr reflexeinek köszönhetően úszta meg a biztos halált

  Nem sokon múlott, hogy ne gázolja halálra az arra járó busz a részegen fetrengő férfit. A hihetetlen esetet a jármű kamerája rögzítette.

  A Nagy-Britaniához tartozó Wright-sziget egyik buszjárata hajnali három óra magasságában éppen egy kanyarba tért be, amikor a sofőr legnagyobb döbbenetére egy úton fekvő férfi tűnt fel előttük. Döbbenet, de – ahogy a videón is jól látható – szuper reflexeinek köszönhetően a buszvezetőnek sikerült méterekkel előtte lefékeznie a járművet, így megmentve az illető életét.

  A férfi ekkor nagy nehezen felállt, és arrébb tántorgott, így valószínű, hogy saturészegsége miatt feküdt az úttesten. Valószínűleg fogalma sincs, mekkora hálával tartozik a jó reflexekkel rendelkező sofőrnek, ha csak azóta meg nem nézte a róla készült videót.

  Még több döbbenetes történetért olvass a kínai állatkertről, ahol kutyákat próbáltak vadállatoknak álcázni, de természetesen hamar lebuktak, vagy arról, amikor tévedésből lebontották egy nyaralásról hazatérő család házát, illetve ott van még a szerencsétlen lány története, aki fél éven át saját bátyjával járt, úgy, hogy nem is tudott róla…

  (Forrás: Mirror)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon