MENÜ
 • Sokkoló: macskatetemekből épített szörnyeteget

  A rendőrök is teljesen ledöbbentek a látványtól, ami egy lengyel asszony házában fogadta őket. A cseppet sem épelméjű nő ugyanis egy új állatfajt akart kifejleszteni, melyhez macskatetemeket használt.

  Valószínűleg két év börtönbüntetésre számíthat állatkínzásért egy lengyelországi nő, aki brutálisan beteg kísérletek végzett kóbor állatokkal. Az asszonyt a szomszédai jelentették fel, mert nem bírták elviselni a bűzt, ami a házából áradt.

  A zsaruknak is sok volt, amit a nő az otthonéban rejtegetett. Az asszonynál 72 kegyetlenül megcsonkított macskatetemet találtak és néhány élő állatot.

  cats

  A macskák testrészei az egész házat ellepték. Az asszony elmondása szerint egy új állatfajt próbált létrehozni a halott állatokból, egyfajta Frankenstein kutyát, azonban az ebtartástól már évekkel ezelőtt eltiltották, ezért kezdett macskákkal dolgozni. A nőt természetesen azonnal letartóztatták, most előzetesben várja, hogy ítéletet hozzanak az ügyében.

  Azért oszottunk meg már veletek cuki macskás híreket is, melyek jól eshetnek egy ilyen horrorisztikus történet után. Pl. írtunk már a világrekorder szőrmókról, az eltévedt kiscicákról, akik miatt lebénult egy egész metróvonal Amerikában, illetve arról, hogy már kávézó is nyílt direkt macskáknak.

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon