MENÜ
 • Sokan udvarolnak Malek Andinak

  A The Voice mestere köntörfalazás nélkül mesélt arról, hogy gyakran kap bókokat, és néha ő sem riad vissza egy kis flörtöléstől.

  A TV2 tehetségkutatójában Malek Andrea képviseli a női erőt, és nem is okoz csalódást: egyszerre szexi és humoros. Elárulta, hogy a pasik gyakran rohamozzák meg, és bókokban nem szenved hiányt. Kendőzetlenül tette hozzá a kétgyermekes anyuka, hogy néha-néha benne is felébred valami a másik nem közeledése folytán.

  “A közös munka során előfordulhat, hogy egyik másik emberrel a kémia jobban összehoz bennünket, de van egy határ. Nem azért mentem férjhez ahhoz az emberhez, akire mindig is vágytam, hogy ezt felrúgjam. Azonkívül van egy közös gyerekünk. Tehát tudni kell helyén kezelni a dolgokat” – mesélte a mester.

  Már csak az a kérdés, hogy a férje mit szól ehhez. Andi szerint jól tudják kezelni a kéretlen lovagokat.

  “Nagyképűség nélkül mondhatom, hogy nem újdonság, ha udvarolnak, már megszokta. Örömmel fogadom, hiszen művészként ebből is táplálkozom, erre épül a színpadi lét. A férjem, Walter az első olyan párom, aki bölcsen viszonyul ezekhez a dolgokhoz. Nem csinál gondot belőle. Bízik magában mint férfi és bízik bennem is. Ő sosem zárt kalitkába, engedi hogy szárnyaljak, mert tudja, hogy úgysem megyek egy bizonyos határon túl”.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon