MENÜ
 • Sokan nem kérnek a Diktátorból

  Sacha Baron Cohen legújabb filmje, amely ismét a kedélyek borzolását igyekszik elérni, nem mindenhol talált örömteli fogadtatásra. Nagyon nem.

  Sacha Baron Cohen legújabb filmje, amely ismét a kedélyek borzolását igyekszik elérni, nem mindenhol talált örömteli fogadtatásra. Nagyon nem. Vannak olyan országok, ahol a vezetők annyira bepöccentek, hogy betiltották a filmet. Vajon melyek ezek az országok? És mi lehet a nagy indexre tétel oka? Talán magukra ismertek?

  Könnyen meglehet, hogy tényleg beijedtek. Hiszen nézzük csak végig a listát: Fehéroroszország, Pakisztán, Malajzia, Tádzsikisztán és Türkmenisztán. Aki valamennyire is ismeri ezeket az országokat, tudhatja, hogy egyik sem éppen az emberi jogok tiszteletben tartásáról, vagy éppen a fene nagy demokráciájáról híres.

  Nemcsak a film, hanem maga a főszereplő, Sacha Baron Cohen is néha a saját bőrén érzi az ellenszenvet. Az izraeli Jeruzsálemben például a filmbéli jelmezébe öltözve reklámozta a produkciót. Amikor a Wadiya Köztársaság vezetőjének hacukájában mutatkozott, pár haszid zsidót annyira sikerült felhergelnie, hogy azok kocsival követve kővel dobálták. A színész végül egy fürdőruha boltban talált menedéket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon