MENÜ
 • Sok mindenkivel összeállna a One Direction

  Bieber szerint a srácok döntésében nem csak az játszott szerepet, hogy kit tartanak tehetséges énekesnőnek, hanem bizony a fejük helyett... Hát maradjunk abban, hogy más is vezérelte őket.

  Nemrég írtunk arról, hogy Justin Bieber és a brit fiúcsapat eltöltöttek együtt pár kötetlen órát Justin házában. Fürödtek a medencében, ökörködtek, meg minden egyéb, amit néhány, a tinédzser korból éppen csak kilépő fiú csinálni tud. De felemlegetődtek komolyabb témák is, például egy lehetséges együttműködés terve. Mostanra kiderült az is, hogy a srácok második albumukon több vendéghangot is szívesen hallanának.

  A pletykafészek ezzel kapcsolatban egyébként megint csak a kanadai srác volt. “Megkérdeztem őket, hogy kivel dolgoznának még szívesen együtt. Olyan neveket emlegettek mint Rihanna, Katy Perry, Taylor Swift és Jennifer Lopez.” Justin mintha egy kicsit féltékeny lenne, ugyanis alaposan megkritizálta ezt a parádés névsort.

  Szerinte a srácok döntésében nem csak az játszott szerepet, hogy kit tartanak tehetséges énekesnőnek, hanem bizony a fejük helyett… Hát maradjunk abban, hogy más is vezérelte őket. Viszont ha így is van, akkor meg inkább örülnie kellene, hogy a dögös csajok mellett a srácok rá is gondoltak.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon