MENÜ
 • Sok a panasz az új SimCity miatt

  Nagyon vegyes érzelmeket vált ki a játék.

  Óriási érdeklődés várta az év egyik legfontosabb számítógépes játékának megjelenését. A SimCity a felhasználóktól azóta kapott bőven hideget és meleget is. Az egyik leggyakrabban hangoztatott kritika vele szemben, hogy csak folyamatos internetkapcsolattal lehet használni.

  Úgy tűnik a sok negatív megjegyzés eljutott a Maxis legfelsőbb szintjéig is. Nem véletlen, hogy már külön blogbejegyzést is szenteltek az online követelmény meginodklására, sőt, a cég vezetője Lucy Bradshaw is megnyilatkozott.

  Tiltakozott az ellen a vád ellen, hogy így akarják monitorozni, ellenőrizni, kik a törvényes és kik az illegális letöltői a játéknak. Indoklása szerint a fő ok az, hogy a korábbi SimCitykkel ellentétben itt különösen nagy hangsúlyt szerettek volna fektetni a játékosok egymással való együttműködésére, a csapatjáték fejlesztésére.

  Az új SimCityben ugyanis a korábbinál sokkal nagyobb hangsúly helyeződik a szomszédságra, a más játékosokkal való online együttműködésre, amely lehetővé tesz például nyersanyagcserét, vagy éppen munkaerő-áramlást is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon