MENÜ
 • Soha többet Jóbarátok?

  Nem mindegyik egykori karakter akar újrakezdést

  Emlékeztek még a Jóbarátokra? Arra a sorozatra, amire ha száz embert megkérdezünk, legalább kilencven kapásból rámondja, hogy az örök kedvence? Az egykori szereplők is sok nosztalgiával gondolnak vissza arra a tíz, együtt töltött esztendőre. A Joey-t alakító Matt LeBlanc a múlt héten azt is felvetette, hogy újra össze kellene állni a csapatnak és készíteni valami emlékezeteset.

  Sajnos azonban nem mindegyik szereplő gerjedt rá az ötletre, Phoebe, azaz Lisa Kudrow egyenesen ellene van: “Nem hiszem hogy ez meg fog történni, attól még hogy valaki akarja ezt közülünk, vagy sem.” Bizony, így törnek össze a televíziónézők illúziói. A színésznő szerint ugyanis az egykori forgatókönyv írók, David Crane és Marta Kaufmann nem lennének rávehetők az ötletre, nélkülük meg hát ugye korántsem lenne ugyanaz.

  Sokat mondó, hogy noha már több, mint tíz éve véget ért a sorozat, sokakban a mai napig megvan még a nosztalgia. Nem véletlen az sem, hogy a hat színész gyakran megfordul vendégszereplőként egymás sorozataiban, vagy hogy többen közülük évekig nem találták a helyüket. Matt LeBlanc például elkezdett egyedül egy sorozatot Joey címmel, de az már közel sem futott akkora sikerrel, mint nagy múltú elődje.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon