MENÜ
 • Soha nem látott képek Marilyn Monroe-ról

  Filmforgatásokon készült amatőr fotók kerültek elő a szexszimbólumról.

  Eddig soha nem látott képek kerültek elő Marilyn Monroe-ról. A díváról akkor készültek a képek, amikor egy filmforgatás alkalmával az előkészületek alatt sminkese úgy találta a legjobbnak, ha a várakozással telt időt azzal ütik el, hogy fotókat készítenek a színésznőről, ezzel is segítve, hogy megnyugodjon. Allan „Whitney” Snyder tizenhat évig segítette Marilyn karrierjét, nem csoda tehát, hogy pontosan tudta, mire van szüksége ahhoz, hogy ellazuljon.

  „Néha, a karrierje kezdetén a felvételek előtt feszült volt, nagyon izgult. Whitney ekkor képeket csinált róla, úgy, mintha profi fotózáson lennének, ettől mindig megnyugodott. Az összes problémája elszállt, amint a kamera elé állt. A képek közül néhányon a filmben használatos jelmezben szerepel. Természetesen ezeket a képeket sosem akarták a közönség elé tárni.” – mondta el Darren Julien, a képeket árusító Julien’s Aukciósház tulajdonosa

  Az előkerült képek között szerepelnek a Szőkék előnyben, a Niagara, a Herceg és a színésznő, illetve a Minden végzet nehéz című filmek forgatásáról származó felvételek is. A képeken kívül aukcióra bocsátottak több levelet, határidőnaplót, illetve naptárat is, melyben Monroe híres Playboy-sorozata is szerepel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon