MENÜ
 • Snowboard Diákolimpia a Mátrában

  A Magyar Snowboard Szövetségnél még zajlik a nevezés

  Mint ahogy azt már korábban megírtuk, a németekre rájár a szerencsétlenség, hiszen előbb Michael Schumacher, majd a kancellár, Angela Merkel szenvedett tragikus síbalesetet. A cseppet sem veszélytelen sportág kedvelőinek most Diákolimpiát szerveznek. A mátraszentistváni Sípark ad helyet a Magyar Snowboard Szövetség hivatalos rendezvényének, a Snowboard Diákolimpiának. A Sípark az enyhe idő ellenére is garantálja a havat. A jó infrastruktúrának és a rengeteg hóágyúnak köszönhetően mind a pályákon, mind az ugratókkal és korlátokkal felszerelt Funparkban elegendő hó áll majd rendelkezésre a versenyhez, amelyet a Hófesztivál keretében, január 24-én, vasárnap rendeznek. A szervezők, a Magyar Snowboard Szövetség és a Make Some NOiSE csapata rendkívül alacsony nevezési díjat és kedvezményes buszbérlési lehetőséget alakított ki az iskolásoknak, hogy minél többen nevezhessenek a versenyre.

  A Diákolimpián a 9 és 18 éves kor közötti iskolások állnak rajthoz. A versenyszámok a banked slalom lesz, ahol döntött kanyarokkal tűzdelt szlalom pályán mérik össze tudásukat a fiatalok, illetve az olimpiai versenyszámként elfogadott slopestyle, ahol pedig a freestyle versenyzők az ugratókkal és csúszóelemekkel tarkított pályán bizonyíthatnak.

  A hat legtehetségesebb induló egy osztrák hosszúhétvégét nyer, ahol edző felügyelete mellett fejlesztheti tovább tudását.

  MSN fotok (3)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon