MENÜ
 • Snoop Dogg focira költené felesleges pénzét

  Annyi részvényt nem fog venni a Celtic FC-ből, hogy ő határozza meg a csapat jövőjét, viszont annyit igen, hogy hallassa majd a hangját.

  Noha a rapper az amerikai Los Angelesben él, szívesen utaztatná egy kicsit egyre csak duzzadó vagyonát. A komoly pénzügyi befektetéseket mindig alaposan át kell gondolni. Snoop Dogg pedig most úgy gondolja, hogy a Celtic FC skót focicsapatba megéri pénzt önteni.

  “Nem új dolog, hogy a hip-hop sztárok sportba fektetnek, az viszont mostanában lett felkapott, hogy fociba. Engem meg ez a sportág mindig is nagyon érdekelt.” – indokolta döntését az előadóművész.  Olyannyira átgondolta az egészet, hogy a bejelentés előtt még barátjával, David Beckhammel is megtárgyalta, aki maximálisan támogatta az ötletet.

  A negyvenegy éves férfinak a mindennapjaiban is jelen van a sport. Mint kiderült képesítése van, mint fociedző, sőt, saját fia csapatát is ő szokta felkészíteni. Mint elmondta annyi részvényt nem fog venni a Celtic FC-ből, hogy ő határozza meg a csapat jövőjét, viszont annyit igen, hogy hallassa majd a hangját.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon