MENÜ
 • Sírva fakadt Gáspár Laci

  Tíz éves évfordulójához érkezett a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legsikeresebb zenés tehetségkutatója, a Megasztár.

  Március 15-én este indul a TV2-n a Megasztár10!, amelynek minden epizódjában egy-egy évadra tekinthetnek vissza a nézők. Az első adásban Gáspár Laci könnyekig hatódott, amikor visszajátszották neki vigaszágas produkcióját.

  Gáspár-Laci

  A TV2 hat részes visszatekintő műsorral ünnepel, amelynek első része március 15-én, este hétkor látható a képernyőn. Ebben az epizódban az első évad top pillanatait láthatják a nézők. A házigazda ezúttal is Tilla, aki a Megasztár mind a hat szériájában műsorvezetőként vett részt. A visszatekintő videók mellett a műsorvezető friss interjúkat készít az adott évad szereplőivel. Ezen az estén beszélgető partnerei az akkori zsűri tajgai: Bakáts Tibor, Pély Barna, Pierrot, Presser Gábor és Soma, valamint az első évad dobogósai: Gáspár Laci, Oláh Ibolya és a győztes, Tóth Vera. A nézők újra megnézhetik a legemlékezetesebb előadásokat és megtudhatjuk, kinek milyen megható, vagy éppen mosolyfakasztó története van a műsorral kapcsolatban. A Megasztárhoz szinte minden közreműködőt különleges emlékek fűznek, Gáspár Laci például elsírta magát, amikor visszajátszották neki azt a produkciót, amivel vigaszágon végül bejutott a Top12-be.

  Megasztár 10! – 1. rész – március 15-én este héttől a TV2-n!

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten