MENÜ
 • Sir Roger Moore-t két exfelesége is verte

  A most 84 éves ex-James Bond egy TV-interjúban megdöbbentő nyíltsággal beszélt, többek között arról is, hogy két exfelesége bizony néha kezet is emelt rá.

  Moore még 1946-ban vette el első feleségét, Doorn Van Steyn-t, aki a férfi bevallása szerint valóságos terrorban tartotta. Folyamatosan ütlegelte, karmolászta, sőt, egyszer egy teáskancsót is hozzávágott dühében. A nő, akit egyébként eredeti nevén Lucy Woodardnak hívtak, egyszer még bíróság elé is került, hiszen megütötte az őt kezelő orvost is. Moore szimplán “eszelősként” emlegette első feleségét, akitől 1953-ban el is vált.

  “Éppen napoztam a kertben, majd amikor visszamentem a házba hogy felöltözzek, egyszerűen hozzámvágta a teáskancsót. Akkor mondtam azt, hogy ez itt a vége, én elmegyek. Erre pár perc múlva hallom, hogy fürdővizet enged magának. Bejelentem, hogy elhagyom, ő pedig befekszik a kádba, hogy relaxájon. Berontottam a fürdőszobába és láttam, hogy az összes ruhám a kádban van, tiszta víz, ő pedig mosolyogva áll és azt mondja: “Hagyj csak el bátran!” Megvártam, míg megszáradnak, aztán leléptem.”

  A legendás 007-es második felesége, Dorothy Squires sem bánt kesztyűs kézzel férjével. Moore elmondása szerint többször rátámadt, ütlegelte és rugdosta, főleg, amikor több ízben is kiderültek félrelépései. 1968-ban aztán Squirestől is elvált, miután a nő fejbevágta egy gitárral.

  “Amikor Dorothy hozzámvágta a gitárt és elhagytam, épp az ebédlőmben ültem az ablak mellett, ő pedig egy téglát dobott be az ablakomon. Miután kitört az üveg, benyúlt, hogy elkapja a pólómat, közben pedig össze-vissza vágta az alkarját. Mentőt hívtam neki, akik figyelmeztették rá, hogy vérzik a karja. Ő pedig felemelte a fejét, letörölte a könnyeit és azt válaszolta: “A szívem vérzik.”

  Sir Moore a nyugodt boldogságot elmondása szerint Christina Tholstrup mellett találta meg, akit 2002-ben vett feleségül. Azóta nyugodt, boldog kapcsolatban élnek, harapdálások és törés-zúzás nélkül.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon