MENÜ
 • Siófok polgármester is kiakadt a Coke Clubbon

  Senki sem támogatja a sokak szerint nevetségesnek tartott döntést. Megszólal a polgármester és egy olvasónk is!

  “Rossz hírünk van: többé nem nyit ki a Coke Club Siófokon. A Fonyódi Városi Bíróság ítélete szerint ugyanis minden este 9-kor le kellene kapcsolnunk a zenét, emiatt nem tudnánk úgy bulizni, ahogyan eddig, ahogyan szeretnénk és szeretnétek. Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú évek óta velünk és nálunk töltitek a nyarakat, ezért ígérjük, hamarosan kitalálunk valamit, hogy megint együtt bulizhassunk. Kövessétek továbbra is az oldalt, itt nyomjuk majd a legfrissebb infókat.”

  Ez a rossz hír fogadta Facebookon a Coke Club rajongóit, akik közül sokan kénytelen lemondani nyári törzshelyükről és hosszú évekre visszatekintő szórakozásának központjától. Végre viszont megszólalt a polgármester is.

  Bár a Coke Club egyelőre csak ennyit reagált a történtekre, Siófok önkormányzata ennél kevésbé fogta vissza magát. Közleményében azonnal a klub mellé állt, kifejezve, hogy egyáltalán nem ért egyet az ítélettel, mely abszurdan lehetetlenné teszi a szórakozást egy nyári éjszakán a Balaton partján. Siófok önkormányzatának hivatalos reagálása így szól:

  “Siófok Város Önkormányzata megérti, hogy a Fonyódi Városi Bíróság ítélete – amely kimondta, hogy zenei programokat este 9 órakor be kell fejezniük, a helyszínt pedig minden nap este 11 órakor be kell zárniuk – nem teszi lehetővé, hogy a Coca Cola Magyarország Szolgáltató Kft. korábban megszokott minőségben és közönségük elvárásainak megfelelően megtarthassa rendezvényeit.”

  A közleményben a polgármester, dr. Balázs Árpád is megszólalt az ügyben:

  “Sajnáljuk, hogy, a nagy közönséget vonzó helyszín nem nyitja ki kapuit. A Coca-Cola Magyarországgal mindvégig jó viszonyt ápoltunk és a város turisztikai fejlesztése közös szívügyünk volt. Mindazonáltal a döntésüket tudomásul vesszük és a terület jövőbeni hasznosításáról a továbbiakban gondoskodunk. Az ítélet esetleges precedens jellege elképzelhetetlen következményekkel járhat. Nem ismerek olyan nyaraló, szórakozó helyet, ahol 9 óráig lehet zenét szolgáltatni és 11 órától elsötétül a város, a vendéglátóegységek bezárnak. Ilyen szabályozás a vállalkozók tömegeit tenné tönkre, megfosztva az üdülőket a szórakozás lehetőségétől. Biztos vagyok benne, hogy nem ez a helyes egyensúly a pihenéshez és a szórakozáshoz való jog között és a helyi rendeletek sem ezt célozzák meg- Siófok nem így várja a vendégeit.”

  Az önkormányzat biztosította a Siófokba látogatókat, hogy kárpótolni fogják őket szórakozás terén, de ez egy cseppet sem vigasztalja azokat, akik már évek óta legendás törzshelyükként kezelik a klubot.

  Siófok fiataljai is hasonlóan gondolkodnak, egy olvasónk, Attila ezt írta levelében:

  “Nem értem, hogyan lehet egy olyan városban szórakozni, ahol este nem szólhat zene. Bulizni éjszaka lehet, nem hiszem el, hogy a döntéshozók nem voltak valaha fiatalok. Az ő korukban, a szüleim korában is Siófok számított nem csak a Balaton, de a nyár fővárosának is. Lassan teljesen vége annak, hogy bárki, bárhol jól érezhesse magát!”

  A szórakozni vágyóknak ez a második rossz hír az elmúlt napokban. Múlt hét csütörtökön a T-Mobile jelentette be, hogy idén elmarad a Kapcsolat koncert, ahol az elmúlt években olyan előadókat nézhetett meg ingyen a nagyérdemű, mint Pink, Kesha, Sting, Elton John, Bryan Adams vagy a Pet Shop Boys.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon