MENÜ
 • Simspon elárulta gyermeke nemét!

  Trükkös módon célzott a baba nemére az énekesnő...

  A popénekesnőből country-énekesnővé majd reality-sztárrá váló Jessica Simpson éppen most várja második gyermekét, melynek nemét is elárulta. A sztár kisfiút hord a szíve alatt!

  Simpson az Ellen DeGeneres Show-ban jelent meg egy könnyed csevejre, ahol nem csak óriási pocakját mutatta meg, hanem erős célzást tett gyermeke nemére is.

  Ebben persze nagy segítségére volt Ellen is, aki két két ruhácskával kedveskedett Jessica egyéves lányának, Maxwellnek – de Jessica csak az egyiket vihette haza, így választania kellett. A két ruhácskán pedig csak a felirat különbözött: “Szeretem az öcsémet” illetve “Szeretem a húgomat”. Trükkös, mi?

  Simpson egy kis ideig hezitált, majd magabiztosan elvette a “Szeretem az öcsémet” feliratú rugdalózót, igaz, hogy azért hozzátette kicsit homályosítva döntésének hátterét: “Ha lány lesz is hívhatja Maxwell öcsinek!”

  Jessica az interjú során elárulta, hogy teljes sokkban voltak vőlegényével, mikor kiderült, hogy alig hét hónappal első gyermekük megszületése után újra baba jön a házhoz:

  “Nem tudom, utána egyszerűen nem foglalkoztunk fogamzásgátlással. Boldogok vagyunk, de azért egy kis sokkba kerültünk.”

  Mivel viszont az első baba is még bőven igényli a törődést, Simpson elmondta, hogy így második terhessége extra nehéz. Miután foglalkozott a kicsivel, nem maradt másra ideje csak “hányni és a kanapén feküdni.”

  Az pedig már csak hab a tortán, hogy érzése szerint a második gyerekvárás sokkal jobban megviseli:

  “Ez a terhesség teljesen az ellentéte a Maxwellel valónak. Vele csodálatos volt. Remekül éreztem magam. Mármint bármit megtehettem, bármit megehettem, azt csináltam, amit akartam. Rengeteg energiám volt. Most viszont ki vagyok merülve. “

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon