MENÜ
 • Sikeres édesanyák a legjobbak között

  Anyaság és karrier – nehezen összeegyeztethető, azonban Ullmann Móninak és Peller Annának ez sem jelent akadályt.

  A népszerű színésznők életében első a gyermekük, azonban szakmai berkekben is folyamatosan igyekeznek a legtöbbet adni magukból. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy idén egyikőjük akár a Glamour Women of the Year díját is hazaviheti.

  ullmann_moni_1

  A színpadon már sokszor bizonyították tehetségüket, e mellett pedig anyaként is kiválóan helyt állnak. Idén többek közt Ullmann Móni és Peller Anna is versenghet a Women of the Year legjobb színésznő kategóriájában. Móni legjobb barátjaként tekint szinte felnőtt fiára, míg Anna még csak ismerkedik az anyaság műfajával.

  ullmann_moni_2

  „Mindössze harmadéves voltam a főiskolán, amikor megszültem Dávidot, és a diplomát nem akartam – és nem is hagyhattam – veszni. Így elég korán összehangoltam az anyaságot az egyéb feladataimmal, sosem volt ezzel probléma. Arra persze mindig figyeltem, hogy mindig mosolyogjak rá, jó kedvű legyek vele, bármi is történt a munkában. Különleges kapcsolat van közöttünk, nem vagyok túl engedékeny szülő, de Dáviddal mindent meg lehet beszélni, és van benne felelősségtudat. Olyan, mintha legjobb barátok lennénk, mindenben számíthatok rá.” – mesélte Ullmann Móni.

  peller_anna_2_

  „Hihetetlen számomra is, hogy én már anya vagyok, még talán fel sem fogtam. Minden nap rácsodálkozom Anna Bellára, hogy Uramisten, ez a gyönyörű kislány az enyém, teljesen meg vagyok érte bolondulva.” – mondta lelkesen Peller Anna, aki novemberben adott életet első gyermekének. „Azt gondolom, hogy a hivatással is össze fogom tudni egyeztetni, amikor eljön az ideje, hiszen Anna Bella is akkor lesz boldog és kiegyensúlyozott, ha az anyukája, és apukája is azok. Amikor úgy érzem, visszatérek a munkámhoz, de Ő még csak két hónapos, egyelőre mellette a helyem, ez így van rendjén, és most nagyon boldog vagyok. Ugyanolyan lettem, mint azok az anyák, akik mutogatják a telefonjukban a gyermekük képét. Sosem hittem volna, de most az én mobilomon is van vagy kétszáz kép és videofelvétel Róla.” – tette hozzá a Budapesti Operett Színház színésznője.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon