MENÜ
 • Sia és a nagy visszatérések az X-Faktorban

  Az X-Faktorban Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti továbbra is keresi az igazi tehetségeket, amelyekből most szombaton sem volt hiány.

  Sőt, számos olyan versenyző is visszatért, aki a korábbi évadokban a táborig, vagy egészen a mentorházig is eljutott már. A szombat esti X-Faktor válogatóján sokaknak bizonyult túl nagy falatnak egy-egy Sia-dal eléneklése. Pontosabban kizárólag Opitz Barbarának sikerült Sia slágerével olyannyira lenyűgöznie a mentorokat, hogy négy igennel tovább is jusson a táborba. A 16 éves lány egyébként Sonkádról érkezett, ahol besegít a családja uborkatermesztéssel foglalkozó vállalkozásába.

  121007_xfaktor

  Először állt közönség előtt Türk Máté is, a jópofa pizzaszakács, aki saját dalát hozta el a mentoroknak, amely egy őszinte vallomás a korábbi függőségéről. Ugyancsak az X-Faktor színpadán derült ki, hogy Stephanie Semeniuc tehetséges énekes, Tóth Gabit például annyira meggyőzte, hogy a mentor még a színfalak mögé is kiszaladt a szülőkhöz, hogy ezt nyomatékosítsa bennük.

  Puskás Petinek nagy félelme vált valóra most szombaton, hiszen egy olyan kollégájának a produkcióját kellett értékelnie, akivel már többször is dolgozott együtt színészként. Fejes Szandra azonban nagyon megkönnyítette a mentorok dolgát, hiszen fergetegeset énekelt, állva tapsoltak neki, ami után nem is volt kérdés, hogy négy igennel engedik tovább.
  Kellemes meglepetés volt a félénk László Cintia, a vagány külsejű Horváth Nikoletta Colette és az örök díva, Horváth Gyöngyi, aki bebizonyította, hogy a tehetségnek nincs kora.

  A szombati válogatón olyan versenyzők is felbukkantak, akik már korábban is jártak az X-Faktor színpadán. Víg Dani 2013-ban egyéni énekesként esett ki a táborban, most azonban Kalopszia nevű zenekarával tért vissza és jutott tovább. Dánielfy Gergely ugyancsak három évvel ezelőtt tűnt fel az X-Faktorban, akkor a táborban kellett búcsúznia. Gergely most újra esélyt kapott arra, hogy bizonyítson, hiszen a mentorok négy igennel küldték tovább a táborba. Csak úgy, mint Jáger Kingát, aki 2012-ben egészen az X-Faktor mentorházáig jutott, Malek Miklós azonban végül őt nem vitte magával az élő showba.

  Jövő hét szombaton 20 órától újabb versenyzők érkeznek majd a mentorok elé, hogy meggyőzzék őket, van helyük az X-Faktorban. Idén egyébként minden eddiginél nagyobb a tét, hiszen egy luxusutazás mellett összesen 27 millió forintos nyereménnyel jutalmazzák majd az év legizgalmasabb előadóját. Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon