MENÜ
 • Shirley Manson: Jennifer Lopez legyőzött!

  Kellemetlen pillanatot idézett fel Shirley Manson, a Garbage énekesnője, akinek azután kellett találkoznia Jennifer Lopezzel, miután elmondta mindennek.

  Az énekesnő régebben nem volt oda Lopezért, saját megfogalmazása szerint “nagyon illetlenül viselkedett vele szemben a sajtóban” és egyszer azt is kijelentette kerekperec, hogy legszívesebben arcon vágná a latin szépséget.

  Aztán jött egy fotózás a Vanity Fairnek, amin mindkét díva részt vett. Shirley persze nem örült a dívának és egy kicsit félt is, hogy mi lesz a nagy találkozáson a biztosan haragos J.Lo-val.

  “Háttal álltam a szettben, mert Jennifer késett. Aztán hirtelen megváltozott az energia körülöttem, megfordultam és ott állt Jennifer teljes pompájában. Megijedtem, azt gondoltam, hogy na, most jöjjön aminek jönnie kell. Jen úgy tartott felém, mint aki valóban verekedni akar. Mint aki le akar igázni. Aztán odaért elém, kinyújtotta a kezét és csak annyit mondott, >>Shirley<< mire én hogy >>Igen?<< erre ő >>Jennifer<< én meg >>Szia Jennifer!<< és kezet fogtunk. Aztán nem viccelek, elkezdett hátrálni de folyamatosan nézett egyenesen bele a szemembe, míg zavarba nem jöttem és félre nem néztem. Mindig én vagyok a főnök, de akkor ő volt az. És azóta rendkívül tisztelem. Hiszen legyőzött!”

  Két díva, ha találkozik…

  Az a bizonyos fotósorozat...

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon