MENÜ
 • Sheen pornósokkal él, pornósokkal nyaral

  Charlie Sheen folyamatosan képes bizonyítani azt, hogy számára buli az élet. Most három pornószínésznővel költözött össze. Újra. Hawaii-on.

  A nem is olyan régen nagypapává vált ötgyermekes kokainbáró színész meghökkentően érdekes nyaralási fotókat fog prezentálni családja előtt, akik nem vettek részt a tengerparti kiruccanásban. Ezt utólag biztosan nem is bánják.

  A színész a csodás fotók egyikén például három félmeztelen hölggyel pózol Hawaii-on, akik között van szőke, barna és vörös is. Még nagyobb a móka mint gondolnánk – a három nő nem őrült rajongója Sheennek, hanem a lakótársa az üdülési napokra.

  JL, JJ és CS – milyen szép nevek mellesleg – az elkövetkező napokban fognak Charlie-val élni a luxusapartmanban,  de a három pornószínésznő – reméljük senki sem hitte, hogy pincérnők vagy pénztárosok – becuccolt már Sheen Mullhollandi házába is.


  2011-ben Sheen hasolnóan osztotta meg az otthonát három pornóssal, de azok elhagyták a férfit, amint a férfi furcsa életére és kokainproblémáira a sajtó is felfigyelt, nem kis cirkuszt előidézve.

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre