MENÜ
 • Sertést kapott születésnapjára az énekes

  Miley nemcsak szószólója az állatok védelmének, de évről évre komoly összegeket is adományoz az ügyért küzdő szervezeteknek.

  Kicsit hihetetlen, de Miley Cyrus még csak most töltötte be a huszadik életévét. A jeles nap alkalmából a PETA nevű szervezettől, amely világszerte az állatkínzás megszüntetéséért küzd, egy Nora nevű malacot kapott ajándékba. A csoport így szerette volna kifejezni a háláját Cyrus felé, aki elkötelezett támogatója ügyüknek. A rózsaszín malaccal egyelőre nincs közös képük, úgyhogy addig is íme illusztrálásként egy cuki kutyusos fotó.

  A nagy személyes találkozás egyelőre még nem történt meg, a PETA csak tájékoztatta Miley-t, hogy szeretnék megajándékozni a kurta farkúval. Ő persze egyből maga alá pisilt izgalmában és kiírta Twitterre: “Én kis disznócskám! Annyira hihetetlenül cuki!!!”

  Miley nemcsak szószólója az állatok védelmének, de évről évre komoly összegeket is adományoz az ügyért küzdő szervezeteknek. Amikor meglátta az első fényképeket a kismalacról, ennyit tett még hozzá:”Jaj, látszik, hogy nagyon boldog.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon