MENÜ
 • Selena Gomez újra kapcsolatban?

  A fiatalok kéz a kézben hagyták egy a Golden Globe helyszínét.

  Azt beszélik Selena újra randizgat, a szerencsés fiú pedig “Az éhezők viadala” sztárja, Josh Hutcherson. A fiatalokat többen is látták kéz a kézben távozni a Beverly Hilton Hotelből, vasárnap éjszaka. A hírek igaznak bizonyulnak, hisz több fotó is bizonyítja hogy az estét ugyanabban a társasában töltötték. Valóban együtt is távoztak volna?

  A duó később az InStyle partiján is részt vett, azonban oda külön érkeztek. Selena barátnőivel, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens pop énekesekkel jelent meg. Így felmerül a kérdés, hogy egyik legjobb barátnője voltbarátjával randizgatna az énekesnő? A hír ellen szól az is, hogy Vanessa végig ott volt mellettük.

  Az este folyamán több interjú is készült Hutchersonnal, aki nem győzte hangoztatni, Jennifer Lawrence tökéletességét. “Olyan izgatott vagyok, Ő a legjobb. Imádom. Határozottan a kedvenc részem az estében, hogy Jennifer is a színpadra állhatott” – nyilatkozta egy riporternek.
  Szó nincs arról, hogy Selena és Josh egy párt alkotnak. Ugyanakkor nagyon rosszul időzítették ezt kézfogást, még ha csak barátok is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon