MENÜ
 • Selena Gomez irtózik a pasik társaságától

  A tinisztár ki nem állhatja, ha sok hímnemű egyed veszi körül. Mivel sokszor látogatja kedvesét, Justin Biebert annak turnéjai során, sajnos meg kell szoknia, hogy folyton pasik között kell tartózkodnia.

  A két tinisztár már lassan két éve együtt vannak, de persze az ők kapcsolatuk sem teljesen zökkenőmentes, néha nekik is meg kell hozniuk áldozatokat – írta a US magazin.

  Selena egyszerűen falra mászik attól, hogy amikor elkíséri kedvesét egy-egy turnéján és a buszban egy csomó más pasival együtt kell nyomorognial. Kicsit rinya szaga van a dolognak, nem igaz? Annak ellenére, hogy tisztában van vele, a munka nem a meghitt együttlétekről szól, nem képes elfogadni a helyzetet.

  “Túl sok pasi van a buszon. Egyszerűen nekem túl sokan vannak” – siránkozott az Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában a fiatal üdvöske, akin tényleg látszik, hogy hatalmas problémaként éli meg a körülményeket. Justin Bieber anyja szerint azonban remekül összeillik a pár. “Nagyon passzol a fiamhoz. Édesek együtt, igazán jó párost alkotnak” – vélte Pattie Mallette.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon