MENÜ
 • Selena Gomez és Justin Bieber: vége

  Az egyik folyamatosan úton van, a másik pedig a kamerák előtt áll.

  Hivatalos a hír, miszerint a sztárvilág két fiatal üdvöskéi, Justin Bieber és Selena Gomez közös megegyezéssel véget ért. Állítólag már múlt héten szakítottak. A fő ok az, hogy munkájuk miatt az elmúlt időszakban mindketten rendkívül elfoglalttá váltak és egyszerűen nem tudtak időt fordítani egymásra.

  Bieber, akinek egyrészt új tetkója van, másrészt nemrég a Victora’s Secret divatbemutató showján is fellépett, folyamatosan új lemezét népszerűsíti, turnézik, úton van. Gomez színésznői tehetségét csillogtatja és forgatásokon dolgozik, többek között a Disney-nél is.

  A tizennyolc éves fiút és húsz éves barátnőjét először 2011 februárjában láthatta együtt a nagyközönség, a Vanity Fair Oscar partiján. Az ezt követő két év  mindkettejük számára rendkívül sikeres időszak volt. Selena divattal, énekléssel és forgatásokkal foglalkozott, valamint az UNICEF-nek is nagykövete lett. Justin énekesi karrierje pedig töretlenül emelkedett. A Twitter 30 millió követővel rendelkező fiatalt a Forbes magazin a világ harmadik legbefolyásosabb celebritásának választotta meg.

  Támogatták egymást és meg kell hagyni, jól mutattak egymás mellett. A majdnem két évnyi együtt töltött idő pedig jól bizonyítja, hogy nem csak a bulvár és a fotósok kedvéért tették mindezt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon