MENÜ
 • Selena Gomez alig várja, hogy elfelejtsék

  Őszintén nyilatkozott az énekesnő

  Mielőtt Selena Gomez több hónapnyi, lupusszal és mentális betegségekkel folytatott küzdelem után új slágerrel és The Weeknd-del való párkapcsolattal tért vissza a reflektorfénybe, az énekes- színésznő hosszú és rögös utat járt be – árulta el a Vogue magazinnak.

  A slágergyáros most először lett a divatlap amerikai változatának címlapsztárja, és a fotósorozathoz készült interjúban őszintén beszélt múltbéli élményeiről és jelenlegi állapotáról.

  “Nézd, szeretem, amit csinálok, és tisztában vagyok vele, mennyire szerencsés vagyok. De – hogy mondjam ezt úgy, hogy ne hangozzon furán? Alig várom, hogy az emberek elfelejtsenek.”

  Néhány hónapja az Instagram királynője lett, saját bevallása szerint pedig rémisztő érzés volt rádöbbennie, mennyire népszerű a kép- és videómegosztó alkalmazás felhasználói között.

  “Amikor nekem lett a legtöbb követőm az Instagramon, eléggé megrémültem. Szinte felemésztett. Azzal keltem és feküdtem. Függő lettem, és olyan dolgokat láttam, amiket nem akartam, és olyan dolgokon törtem a fejem, amikkel nem akartam foglalkozni” – nyilatkozta őszintén Selena, aki nemrég visszatért a stúdióba, hogy következő projektjein dolgozzon.

  A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

  Forrás: The Edge

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten