MENÜ
 • Selena és Justin újra szakítottak

  Úgy tűnik Selenának és Justinnak nem volt valami romantikus a szilvesztere.

  Úgy tűnik Justinnak és Selenának nem volt valami romantikus a szilvesztere, ahogyan az sejthető volt. Selena és Justin Mexikóba repültek megünnepelni az új évet, de sajnos ünneplésről egy percig sem beszélhetünk. „Együtt repültek Mexikóba az új évet megünnepelni, viszont December 30-án összevesztek és újra szakítottak. Selena még aznap elhagyta Mexikót, Justin másnap repült Los Angelesbe. Azóta nem találkoztak és nem is beszéltek egymással.” – Állítja a pár egy közeli ismerőse.

  A történet igaznak bizonyul, mivel Justint az Újév első napján Selena nélkül látták egy helyi gyorsétteremben ebédelni. Ha Mexikóban ünnepeltek volna, biztosan nem ér haza ilyen hamar.

  A történteket Selena Twitter-üzenete is alátámaszthatja: “Új kezdet, új lehetőségek. Szeretlek titeket!” – Bár ez egy tipikus újévi megnyilvánulás is lehet, nem feltétlenül kell ráhúzni a vizes lepedőt.

  Néhány ismerős viszont arról nyilatkozott, hogy Selena még mindig ragaszkodik Justinhoz és mindenáron visszaakarja szerezni. Justin álláspontjáról ezzel kapcsolatban sajnos nem tudunk nyilatkozni.

  Mindketten nagyon fiatalok, így szerintem lesz még lehetőségük újra kezdeni, pár héten belül ez talán meg is fog történni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon