MENÜ
 • Selena eddig jól bírja

  A héten már fel is bukkant egy, a Glamour által szervezett "Az Év Nője" partyn, New Yorkban.

  Alig pár napos hír, hogy az amerikai álompár, Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata véget ért. A tizennyolc éves fiút és húsz éves barátnőjét először 2011 februárjában, lassan két éve láthatta együtt a nagyközönség, a Vanity Fair Oscar partiján. Az ezt követő két év  mindkettejük számára rendkívül sikeres időszak volt. Selena divattal, énekléssel és forgatásokkal foglalkozott, valamint az UNICEF-nek is nagykövete lett. Justin énekesi karrierje pedig töretlenül emelkedett. A Twitter 30 millió követővel rendelkező fiatalt a Forbes magazin a világ harmadik legbefolyásosabb celebritásának választotta meg.

  Most már azt is tudni, hogy egész pontosan október harmincegyedikén, azaz Halloween napján mondtak búcsút egymásnak. Egyelőre Bieber az, aki nehezebben viseli ezt az egészet: “Nem tudom mit mondhatnék… Nem tudom mi zajlik most az életemmel.”

  Selenát azonban nem olyan fából faragták, aki sokat búslakodna. A héten már fel is bukkant egy, a Glamour által szervezett “Az Év Nője” partyn, New Yorkban. Sőt, még díjat is kapott a rendezvényen, amiről csak annyit mondott, hogy megtiszteltetve érzi magát, amiért ő vehette át.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon