MENÜ
 • Scrabble-játék közben zaklatta alkalmazottját

  Egy egészségügyi központ főnöke állítólag a népszerű szókirakós játék során zaklatta alkalmazottját, ezért eljárás indult ellene.

  A férfi állítólag szexuális töltetű szavakat illesztett be, melyeket a hölgy kezdetben kínos mosollyal, majd egyre nagyobb felháborodással nyugtázott. A meghallgatás során a nő azt mondta, hogy megijedt és borzalmasan megalázottnak érezte magát, de mivel új munkahelyét nem akarta elveszíteni, folytatta a játékot.

  A cseppet sem kedves főnök állítólag kezdetben a “mell”, “fenék” és a “szex” szavakkal próbálkozott, majd később egészen undorító mélységekig merészkedett, például – némi helyesírási hibával – egész egyszerűen “ba***ható”-nak nevezte játszótársát. A nő ezután pár hétig betegállományba vonult, arra hivatkozva, hogy idegei felmondták a szolgálatot, de továbbra sem beszélt senkinek az esetről. Ekkor azonban állítólag fenyegető üzeneteket kapott a főnöktől, ami az utolsó csepp volt a pohárban, így a rendőrséghez fordult.

  A meghallgatás első része már lezajlott, ha bebizonyosodik a zaklatás ténye, a kellemetlenkedő főnök akár 4 év börtönbüntetésre is számíthat.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon