MENÜ
 • Schobert Norbi túl van a szívműtéten

  A fitneszguru szívét órákig operálták, a műtét előtt zokogva ígérte meg a feleségének, hogy visszajön hozzá. Norbi most az intenzíven lábadozik.

  Schobert Norbi gyakran említette, hogy szívbilllentyű-rendellenességgel született, és egyszer majd meg kell operálni. Mégis  az utóbbi hetekben is edzéseket tartott, forgatott, tárgyalt, utazott, ezért döbbentett meg mindenkit a hír, amit Rubint Réka tett közzé a Facebookon tegnap reggel.

  “Kedves Barátaink, Követőink! Tegnap reggel Norbi szívműtéten esett át az Országos Kardiológiai Intézetben. Veleszületett szívbillentyű-rendellenességét három évvel ezelőtt egy szívultrahang-vizsgálaton diagnosztizálták. Az orvostudomány jelenlegi fejlettségének és az operációt végző főorvos, dr. Székely Lászlónak és szakmai csapatának köszönhetően sikerült a saját billentyűt plasztikai úton korrigálni, nem volt szükség sem biológiai, sem mechanikus műbillentyűre. Norbi állapota stabil, jól van” – tudatta a közlemény

  Rubint Réka ezután személyes gondolatairól is szót ejtett: arról, hogy nagyon nehéz hónapokon, heteken, napokon vannak túl, hiszen már három éve tudják, hogy ezt a műtétet rövid időn belül el kellett végezni. Elmesélte, hogy a legfájóbb pillanat az volt, amikor el kellett engednie a kezét annak az embernek, akit a világon a legjobban szeret.

  “Folytak a könnyeink, magához húzott, és a fülembe súgta: Visszajövök hozzád, Kicsim, megígérem! Küzdeni fogok most is! Értetek, értünk! Bízz bennem! Vigyázz a gyerekekre és anyámra! Mindent Ti jelentetek nekem.”

  Gyermekeinek a szülők nem mondták meg, hogy milyen veszélyes műtéten esik át Norbi, ők úgy tudják, a papa üzleti úton van. Szerencsére Norbi állapota kielégítő, a szervezete erős.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon