MENÜ
 • Schobert Norbi kiakadt

  A szívműtéten átesett fitneszguru nem érti, hogy miért bántják őt az emberek.

  Még ki sem heverte a szívműtétjét, máris támadássorozat indult Schobert Norbi ellen egy Facebook-bejegyzése miatt. Ráadásul állítja, nem is ő írta a sértő szöveget, valószínűleg feltörték a közösségi oldalát.

  Történt ugyanis, hogy Norbi közösségi oldalán egy hölgy szóvá tette, hogy az egyik Update-termék nagyon drága. Erre a következő válasz érkezett Norbitól, vagy aki a nevében írt: “Igényes termék, igényes embereknek. Nem telik rá, akkor minek írod ki a falra? Büszke vagy a nincsre, vagy mi tehetünk róla? Én sem verem a hentespultot a libamáj ára miatt. Dedó.”

  A bejegyzés hatalmas ellenszenvet váltott ki Norbi irányába: nagyképűséggel, pökhendiséggel és tapintatlansággal vádolták a fitneszgurut, aki viszont értetlenül áll az eset előtt.

  “Akik szeretnek, azok csupa jót kívánnak, aggódnak értem főleg most, amikor a szívműtétem miatt kímélnem kellene magam – mondta Norbi. – Aki viszont gyűlöl, azt nem érdekli, hogy fizikailag gyengébb, sebezhetőbb vagyok, hogy árt nekem a stressz, ott rúg belém, ahol tud. Ha a földön fekszem, akkor még nagyobbat. Ha hülyeséget írok ki, és erre felhívják a figyelmemet, belátom, és megkövetem azt, akit akaratom ellenére megbántottam. Más helyett viszont utálok felelni. Márpedig az az írás nem tőlem származik, soha életemben nem aláztam meg senkit, de főleg nem tennék ilyet a saját rajongói oldalamon.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon