MENÜ
 • Schobert Norbi: “Fördős Zé! Tanulj meg főzni!”

  A fitnessguru megvédte Benke Laci bácsit

  Néhány hete végigsöpört az interneten ez videó, amiben Benke Laci bácsit mutatják be, egészen pontosan valaki, vagy valakik próbálják lejáratni. Laci bácsi kórházba került, Norbi pedig a segítségére sietett és közösségi oldalán védte meg a legendás szakácsot.

  Norbi posztja, ami eredeti verziójában ITT olvasható:

  “Büszkék lehettek! Kórházba juttattátok Laci Bácsit!
  (az első képem Róla, ahol nem mosolyog)

  Fotó forrás: ITT

  Az elmúlt hetekben a csodás internetes publikációk, a divatos gasztrobloggerek aljasan összevágott videókkal és ocsmány, becsmérlő kritikákkal támadták a házias, egyszerű, vidám főzés Atyját, a szakács Világbajnokot a Teletál és az update1.hu ízeinek szakmai vezetőjét.. Köpködték, hogy ketchup-ot ad az olasz tésztához, de kivágták, hogy friss paradicsommal csinálta és a végén az egyszerű, szegényebb embereknek javasolta a szidott hozzávalót.
  Köpködték a C-vitaminos desszert miatt, de kivágták amikor előtte elmondja, hogy a vitamint be nem venni akaró gyerekeknek így kell belecsempészni a sütibe…
  Az írott szónak súlya van. Heteken át olvastuk, hogy a magyar csapat győzni megy a Bocuse D’Or-ra, aztán negyedik lett és olvashattuk újra, mekkora siker ez! Simán bárki másról megírták volna: “Pofára esett a magyar csapat, dobogóra se kerültünk!” Hála Isten nem így publikáltak, ezúton is gratulálok! Ilyen amikor ki van adva valakire, hogy mindenképp seggnyalás, vagy mindenképp kilövési engedély.
  Miért kellett ezt a jószívű, idős Nagymestert a rosszullétbe kergetni?
  Kinek a rejtett piaci érdeke ez? Legközelebb Gálvölgyiről is megírjátok, hogy ciki volt az életműve, mert a standup Dumaszínház az igényes humor mostanában? Vannak generációk és van múlt, amit tisztelni kell! Ti is lesztek öregek és lehet nem fogtok akkora életművet letenni, mint Benke László, aki az egyszerű, esetleg szegény embereknek segít. Benne Apáink, Nagyapáink főztjét érezzük amíg lehet. Őket is a sírba gyaláznátok a kis ételükkel az ünnepi asztalnál, hogy nem konfitált bio kacsamellet adott vegán spenóttal? Esetleg mert csak bolti sonkára tellett????
  Mélységesen szégyelljétek magatokat! Én megvetlek titeket. Emlékeztek Albert Györgyire? Sírba rugdosta a bulvár, aztán ajvékolva síratta. Undorító.
  Mi elmentünk Laci Bácsihoz, imádkozunk érte, hogy álljon talpra és főzzön még nekünk!
  Kérem Ti is fejezzétek ki az együttérzést és a szeretetet egy lájkkal és megosztással! Láthassa az Öreg, hogy mennyien vagytok!
  Fördős Zé! Tanulj meg főzni! Részemről csak egy mondat: “Csakazértis Laci Bácsi!”
  Norbi”

  Az ominózus videó, amivel Laci bácsi lejáratását művelték:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon