MENÜ
 • Schobert Norbi: 10 százalék esélyem volt

  Norbi kendőzetlenül mesélt arról, hogy milyen kevés esélye volt a sikeres felépülésre, a hitének és a szerencséjének köszönheti, hogy túlélte.

  Túl van a nehezén Schobert Norbi. Már karácsony után hazaengedték a kórházból, most pedig a zárójelentését is megkapta. Januárban valószínűleg szobafogságra ítéli magát, hogy nyugodt körülmények között lábadozzon.

  Norbi szívét két alkalommal is megoperálták: először egy születési hibát korrigáltak, majd öt hét múlva súlyos, egy általában halálos fertőzést okozó baktérium támadta meg az aortáját és a szívpitvarokat. Szerencsére minden jól alakult, és az életmód-tanácsadó az utóbbi napokat már otthon tölthette.

  “Most tartok haza a kórházból, megkaptam a zárójelentésem, hat oldal. Másfél hónap a kórházban, nagyon hosszú volt. És abban, amin én is végigmentem, bele szoktak halni az emberek. Tíz százalék esélyem volt. Orvosi bravúr, szerencse és hit, ezeknek köszönhetően élek ma is” – mesélte Norbi.

  Már az infúziót is elhagyta, amire a szervezete jól reagált. Úgy fogalmazott, hogy egy hete hit, vitamin, család és szeretet a gyógyszere. Közeljövőbeli terveiről is beszélt:

  “Januárban még biztosan nem megyek dolgozni, sőt társaságba sem. Edzeni sem fogok. Néha egy csendes étterembe elviszem majd Rékát, ha tehetem, sétálok a Duna-parton. A műtéteim miatt mások a terveim 2013-ra, mint korábban. Még több időt szeretnék a családommal tölteni, a munkában pedig sokkal szigorúbb leszek. Rövidebb idő alatt kell majd döntenem, a lelkizést mellőzöm a szakmai, vezetési döntésekből, így leszek hatékonyabb”.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon