MENÜ
 • Sarka Kata tudja, hogy férje megcsalta

  Senki sem gondolta volna, hogy kapcsolatuk elején Hajdú Péter "megbotlott". De Kata megbocsátott neki, és biztos benne, hogy azóta nem fordult elő hasonló eset.

  Hiába a romantikus szerelem, a hatalmas esküvő, a két szép gyermek és az álomkarrier, lehetséges, hogy egy apró félrelépés már kezdetektől árnyékként vetül a sztárpár magánéletére. Sarka Kata férje könyvbemutatóján beszélt arról, hogy szerinte Péter egyetlen alkalommal ­biz­tosan megcsalta őt.

  “Nem csináltam belőle ügyet, hiszen nem voltam szemtanúja a dolognak. Két hete voltunk együtt, amikor megtörténhetett a dolog. Egy egyszerű, civil lánnyal, úgyhogy nincs jelentősége annak, ki ő – árulta el a kétgyermekes anyuka. – Én mindössze egyszer találkoztam vele, és amikor Petinél rákérdeztem a kalandra, bár tagadta, a szeme és zavarodott mosolya mindent elárult. Azért ismertem már annyira.

  Hozzátette, hogy férjénél ezt a zavarodottságot azóta sem látta, így biztosra veszi, hogy Peti hűséges hozzá.

  “Megcsalás az, hogyha nem tudja a másik – fogalmazta meg hitvallását Hajdú Péter, majd megjegyezte, hogy Kata az egyetlen nő, akinél nem lépett félre. – Korábban előfordult, hiszen úgy kezdtem egy új kapcsolatot, hogy a régit még nem zártam le.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon