MENÜ
 • Sajtburger turmixszal etette kisbabáját

  Mivel a főzésről fogalma sem volt, egyszerűen turmixgépbe dobta a burgert és az abból készült pürével etette gyereket egy fiatal hölgy.

  A kétségbeesett brit anyuka családsegítő szervezethez fordult tanácsért. Felvállalta, hogy egyáltalán nem tud főzni, sőt, azzal sincs tisztában, mivel és hogyan kell etetnie egy kisbabát. Előtte furcsa megoldáshoz folyamodott, ugyanis gyorséttermekből hazahordott ételt, például sajtburgert szokott leturmixolni neki

  Legalább ő rájött, hogy segítségre lenne szüksége, azonban az ijesztő az, hogy a gyereknevelésre tökéletsen alkalmatlan anyuka egyáltalán nincs egyedül, írja a Daily Mail.

  Angliában mostanában több vizsgálat is készült a fiatal szülők szokásairól, és kiderült, hogy a gyorsétteremi és menzaételeken felnőtt generáció rémisztő mértékben nem tud főzni, a legegyszerűbb dolgokat is képtelenek elkészíteni.

  Így egyre nő azok száma, akik a gyorsbüfében megvett sültkrumplin és hamburgeren tartják a gyereket, és soha nem készítenek friss ételt otthon, az pedig eszükbe sem jut, hogy gyümölcsöt vagy zöldséget vegyenek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon