MENÜ
 • Saját vőlegénye rabolta ki a szerelmes hölgyet

  A világ legszerencsésebb nőjének érezte magát, ám nem sokáig. Kiderült, hogy az álompasi csak a pénzre hajtott...

  A brit Lacey Mcleant teljesen kisemmizte az a férfi, akit a világon mindennél jobban szeretett, írja a Daily Mail. A friss vőlegény nem csak a pénzét, de az összes ékszerét is lenyúlt a szerencsétlen nőnek.

  Két hónapja a 23 éves lány még így áradozott a Twitteren: „Minden idők legtökéletesebb pillanata… Alig várom, hogy a felesége legyek” – írta, és az üzenethez mellékelte a fotót, amelyen az álompasi térden állva kéri feleségül.

  Alig két hónap múlva a világ legboldogabb menyasszonya keserűen nyelte a könnyeit, miután kiderült, hogy jóképű focista vőlegényének, Kris Newbynak csak a pénze kellett. A nő ismét a Twitteren öntötte ki a szívét, megosztva szörnyű csalódottságát az egész világgal.

  „Kris Newby egy hazug tolvaj és szerencsejátékos. A férfi, akihez feleségül akartam menni, kirabolt, lenyúlta az összes pénzemet és az ékszereimet. Az egészet eljátszotta. Kris egy rohadék. Azért írom meg ezt itt, hogy mindenki tudja, milyen ember, vigyázzatok vele.” A pasi ellopta a menyasszonya összes megtakarítását, több mint négymillió forintot, sőt még az ékszereit is elkótyavetyélte, a pénzt pedig játékgépekbe dobálta.

  A focista nyilvánosan kért bocsánatot exétől, azt állítva, hogy már terápiára jár a játékszenvedélye miatt, ami rosszabb, mint a drogfüggőség.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon