MENÜ
 • Saját vécéiket cipelték a strandra, így tüntettek

  Öltönyben és cilinderekben, saját vécéiket cipelték ki a partra azok a felháborodott ausztrál kávéház- és étteremtulajdonosok, akik szerint a városvezetés jelentősen megnehezíti életüket.

  A férfiak letolt nadrággal, némileg vicces helyzetet szülve ültek a csészékre a vízparton, így próbálva felhívni a figyelmet arra, hogy a strand környékén semmiféle nyilvános toalett sem található. Elmondásuk szerint ezért irdatlan mennyiségű turista kérezkedik be vendéglátóipari egységeikbe, hogy könnyíthessenek magukon, sokszor mocskot hagyva maguk után. Nem beszélve arról, hogy a legtöbben egyáltalán nem éttermekben vagy kávéházakban elvárható módon vannak felöltözve. Az egyik résztvevő elmondása szerint hiába nem engedik, hogy használják a vécét, nagyon sokan leülnek és fogyasztanak egy üveg ásványvizet, vagy valami apróságot, hogy aztán használhassák a vécét. Ezzel természetesen nem is lenne probléma, ha a rengeteg homok, kosz és a nem megfelelő öltözet miatt a többi vendég nem riadna el a sok esetben elegáns éttermektől.

  “Fontos megérteni, hogy nekünk semmiféle gondunk nincs a turistákkal. Nyilvánvaló, hogy néha mindenkinek használnia kell a mosdót, erre pedig a környéken semmilyen más megoldás nincs. Megértjük őket, ennek ellenére sok bosszúságot okoz, amikor naponta akár több százan is megkérdezik, használhatnák-e a mosdót. A városvezetés figyelmét szeretnénk felhívni a problémára, tegyenek valamit annak érdekében, hogy az ide látogató vendégek, a mi vendégeink és a turisták életét is megkönnyítsék. Ha megtisztelnek minket azzal, hogy nálunk töltik a nyaralást, az a minimum, hogy gondoskodunk az alapvető szükségleteikről.” – nyilatkozta az egyik protestáló.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon