MENÜ
 • Saját testvérének köszönhetően bukott le a pedofil

  Az amerikaitanár állítólag több tucat kislányt rontott meg több évtizeden keresztül, míg egyszer gyanús nem lett fivérének.

  Robert Ruben Ornelast, aki korábban tanárként és napközi otthonos felügyelőként is dolgozott, testvére buktatta le miután nyugtalanító képeket talált a férfi számítógépén – adta hírül a ktla.com.

  “Felmentem az internetre a testvéremnél és furcsa dolgokat találtam ott. Azonnal értesítettem az FBI-t” – mondta Ross Ornelas.

  A rendőrség az egykori tanító ellen már április óta nyomozott, s házkutatást is tartottak a 62 éves férfinél, aki a gyanú szerint 1990-1995 között molesztálhatott 12 éves, vagy még annál is fiatalabb lányokat. A nyomozók nagy mennyiségű fényképet foglaltak le a számítógépről, amelyeken gyermekek voltak láthatóak pornográf helyzetekben.

  Ornelas “fénykorában” és jelenleg

  A rendőrség közleménye szerint arra is van bizonyíték, hogy Ornelasnak számos további áldozata is van, néhány adat egyenesen arra mutat, hogy a férfi már az 1980-as évek óta űzi beteges játékait, azért a rendőrség felhívást tett közzé, amelyben várják a további áldozatok jelentkezését is.

  Ornelas egyébként a Santa Ana Kerületi Iskolában volt tanár 1992-2003 között, és ő volt az edzője a lányok softball csapatának is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon