MENÜ
 • Saját temetésén támadt fel

  Előző nap még halottnak nyilvánították a két éves brazil kisfiút, azonban temetésén hirtelen feléledt, mindenki legnagyobb döbbenetére.

  A kis Kelvin Santos súlyos tüdőgyulladással, kritikus állapotban került kórházba. Megkezdték a kezelését, de szív-és érrendszeri problémák léptek fel nála, majd leállt a légzése. Az Aberlardo Santos kórház orvosa még aznap este megállapította a halál idejét, majd kiadták a holttestet a családnak.

  A gyászoló rokonok éjszaka virrasztást tartottak a fiú tiszteletére, akit egy nyitott tetejű koporsóba helyeztek. Másnap délelőtt, alig egy órával a temetés előtt az addig mozdulatlanul fekvő kisfiú hirtelen felült, és egy pohár vizet kért megdöbbent édesapjától. A szülőknek megfagyott az ereiben a vér. Mindenki sikoltozni kezdett, a rokonok nem hittek a szemüknek. Valaki elrohant vízért, de a kisfiú addigra visszahanyatlott a párnákra, és már nem tudták újra felébreszteni.

  A kis Kelvin apja visszarohant a gyermekkel a kórházba. Az orvosok újra megvizsgálták a fiút, de azt mondták, ezúttal minden kétséget kizáróan meghalt. Senki sem tudott magyarázatot adni arra, mi történt, miért adott életjeleket a fiú 24 órával a halála után.

  A rokonok elhalasztották a temetést, amikor azonban véglegessé vált a halálhír, még aznap megtartották a szertartást a helyi temetőben. Az apa szerint csoda történt, és a kórházat okolja a fia haláláért. Antonio Santos orvosi műhibát emleget, és feljelentést tett a rendőrségen, amely megkezdte a nyomozást az ügyben.

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten