MENÜ
 • Saját temetésén támadt fel

  Előző nap még halottnak nyilvánították a két éves brazil kisfiút, azonban temetésén hirtelen feléledt, mindenki legnagyobb döbbenetére.

  A kis Kelvin Santos súlyos tüdőgyulladással, kritikus állapotban került kórházba. Megkezdték a kezelését, de szív-és érrendszeri problémák léptek fel nála, majd leállt a légzése. Az Aberlardo Santos kórház orvosa még aznap este megállapította a halál idejét, majd kiadták a holttestet a családnak.

  A gyászoló rokonok éjszaka virrasztást tartottak a fiú tiszteletére, akit egy nyitott tetejű koporsóba helyeztek. Másnap délelőtt, alig egy órával a temetés előtt az addig mozdulatlanul fekvő kisfiú hirtelen felült, és egy pohár vizet kért megdöbbent édesapjától. A szülőknek megfagyott az ereiben a vér. Mindenki sikoltozni kezdett, a rokonok nem hittek a szemüknek. Valaki elrohant vízért, de a kisfiú addigra visszahanyatlott a párnákra, és már nem tudták újra felébreszteni.

  A kis Kelvin apja visszarohant a gyermekkel a kórházba. Az orvosok újra megvizsgálták a fiút, de azt mondták, ezúttal minden kétséget kizáróan meghalt. Senki sem tudott magyarázatot adni arra, mi történt, miért adott életjeleket a fiú 24 órával a halála után.

  A rokonok elhalasztották a temetést, amikor azonban véglegessé vált a halálhír, még aznap megtartották a szertartást a helyi temetőben. Az apa szerint csoda történt, és a kórházat okolja a fia haláláért. Antonio Santos orvosi műhibát emleget, és feljelentést tett a rendőrségen, amely megkezdte a nyomozást az ügyben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon