MENÜ
 • Saját ruhakollekcióval rukkolt elő Iszak Eszti

  ISAAN néven tör be Iszak Eszti a divatiparba - a fiatal műsorvezető egy exkluzív opening brunch-on mutatta be első ruhakollekcióját.

  A fiatalos, friss és a krémes fagylalt összes árnyalatában tündöklő darabok letisztultságukkal és minőségükkel elvarázsolták a hazai sztárvilág képviselőit is: Mádai Vivien, Rubint Rella, Nagy Alexa, Dallos Bogi és Nádai Anikó is azonnal beleszeretett Eszti ruháiba. Az ISAAN első kollekciója tökéletesen tükrözi a végtelen nyár hangulatát és a fiatal műsorvezető személyiségét: friss, üde és letisztult.

   

  9 évig dédelgette saját ruhakollekciójáról szövögetett álmait Iszak Eszti, aki évek óta megkerülhetetlen szereplője a beauty és fashion világának – fiatalos stílusáért eddig is sokan rajongtak. Az ISAAN divatbemutatón azonban nemcsak páratlan stílusát, de kreativitását is megcsillogtatta, trendi, kényelmes és mégis nőies darabjaiban. „Az ISAAN életre kelti viselőjének sokszínű személyiségét, és lehetőséget ad, hogy az öltözködés önkifejezés legyen! Segít, hogy a trendkedvelő, vagány és határozott stílusérzékkel rendelkező nők megmutassák a világnak az aktuális hangulatukat. Az ihletet az utazásaimból és a zenék adta örömből merítem. A kezdő kollekció színei és stílusa a tengerparti életérzést idézik, a szabadságot és a harmóniát szimbolizálják” – mondta a márka tervezője, Iszak Eszti.

  A megnyitó rendezvényen pezsgővel és macaronnal várták a divatszakma és a sztárvilág képviselőit, akik első látásra beleszerettek Eszti kreációiba. A jeles eseményből természetesen nem maradhattak ki Eszti sztár-barátnői sem: ISAAN ruhában jelent meg Mádai Vivien, Nagy Alexa, Dallos Bogi, Nádai Anikó is és Rubint Rella is.

  Számomra fontos a jó megjelenés, ahogyan az is, hogy ez ne menjen a komfortérzetem rovására” – árulta el Rubint Rella. „Akkor érzem jól magam a bőrömben, ha sportosan csinos és stílusos vagyok egyszerre, szeretem úgy kombinálni a szettjeimet, hogy egyszerre legyen letisztult, nőies, de kényelmes is. De a legfontosabb, hogy minden darab tükrözze az egyéniségem” – tette hozzá a fiatal fitneszkirálynő.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon