MENÜ
 • Saját repülőt kap a One Direction?

  A srácok idén tényleg bejárják a világot. Európában érintik Franciaországot, Németországot, Spanyolországot, de el fognak jutni Új-Zélandra és Ausztráliába, arról nem is beszélve, hogy az Amerikai Egyesült Államokban egy 29 állomásos turné vár rájuk.

  A brit sztárbanda 2013-as világ körüli turnéjához állítólag saját, külön bejáratú repülőgépet kap. A srácoknak már arra is van elképzelésük, hogyan nevezzék majd el. Az amerikai elnök magánrepülőgépének neve után (Air Force One) szabadon az övéké az Air Force One Direction-t kapná.

  Viszont akármennyire is menőn hangzik, egyáltalán nem lesz olcsó mulatság. A srácok menedzsmentje több, mint négy millió dolláros költséggel számol. Viszont meglesznek a kétségtelen előnyei is. Például nem kell majd minden egyes utazásnál az őrjöngő rajongók közt átverekedniük magukat, nem kell időt fecsérelni a reptéri becheckolásra, arról nem is beszélve, hogy akkor indulnak majd útnak, amikor csak akarnak.

  Volt amúgy kitől lopniuk az ötletet. Harry Styles wannabe barátnőjének, Taylor Swiftnek már van saját repülője. A szőke country énekes egy Falcon 900-ason repked a világban. A srácok idén tényleg bejárják a világot. Európában érintik Franciaországot, Németországot, Spanyolországot, de el fognak jutni Új-Zélandra és Ausztráliába, arról nem is beszélve, hogy az Amerikai Egyesült Államokban egy 29 állomásos turné vár rájuk.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon