MENÜ
 • Saját országában tiltották be Psy új klipjét

  A dél-koreai média saját gyermekével sem bán kesztyűskezűen, még akkor sem, ha az illető éppenséggel a világ legnézettebb embere.

  A Gangnam Style című videójával YouTube-rekordot döntő dél-koreai Psy új klipjét is imádják az internetezők, de ez sem hatotta meg különösebben az ország piacvezető kereskedelmi televízióját, amin betiltották a Gentleman című videót. Az indoklás szerint a nyitó képsorokon sétáló Psy úgy rúg fel egy közlededési terelőbóját, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog egy kora reggeli könnyed séta során. Ilyet azonban tévében mutogatni nem lehet.

  Az ország legnagyobb kereskedelmi televíziójának számító KBS indoklása szerint a terelőbója állami tulajdon, és mint ilyet, nem lehet megrongálni, de ha mégis, azt nem lehet a tévében mutogatni. A csatorna a teljes klipet ugyan nem, de abból részleteket hajlandó leközölni “amennyiben az elengedhetetlen és hírek illusztrálását szolgálja.”

  Nem ez az egyetlen vihar, amit a klip arat Koreában. Az egyik, könyvtárban játszódó jelenet miatt az egyik helyi politikus azért fakadt ki, mert attól tart, a rajongók ellepik majd az intézményt, és ott fotóztatják magukat, ezzel ellehetetlenítve a könyvtárba valóban olvasni járók szórakozását. Psy menedzsmentje közölte a sajtóval, hogy a klipet semmilyen formában nem változtatják meg, és ha a KBS-nek így nem felel meg, nagyon sajnálják.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon