MENÜ
 • Saját márkát indít Beyoncé kislánya

  A mindössze ötéves Blue Ivy már most saját birodalmat épít

  A Carter-família már napok óta a reflektorfényben van. Miután bejelentették, hogy Beyoncé ikrekkel várandós, a sztárcsalád újabb nagy hírrel örvendezteti meg rajongóit: a mindössze ötéves Blue Ivy édesanyja nyomdokaiba lépve hamarosan elindítja saját márkáját.

  A TMZ értesülései szerint Beyoncé vállalata lányoknak szóló termékeket tervez piacra dobni, így Blue Ivy Carter neve alatt többek közt hajápoló kozmetikumok, parfüm, ruházati cikkek és videojátékok is kaphatók lesznek. A weblap beszámolója szerint a vállalat már minden szükséges kérvényt benyújtott, amiket nagy valószínűséggel hamarosan jóváhagynak.

  A 35 éves énekesnő 2012-ben, amikor kislánya csupán újszülött volt, már próbálkozott hasonlóval. Tervei ennek ellenére sosem valósultak meg, a Blue Ivy márkanevet ugyanis már korábban regisztrálták.

  Beyoncé és rapper férje, Jay Z első közös lányának minden bizonnyal könnyű dolga lesz, ugyanis már bizonyítottan odavan a sminktermékekért. Bey tavaly saját weboldalán és Instagramján tett közzé egy képet, amin a kislány folyékony rúzst visz fel saját ajkaira, előtte pedig jól láthatóan a szemhéjtussal is kísérletezett.

  A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon