MENÜ
 • Saját magával végzett a béna betörő

  A férfi valószínűleg egy bolt biztonsági rendszerét akarta hatástalanítani, de miközben a drótokat vagdosta a tetőn, belehajolt a magasfeszültségbe. Azonnal életét vesztette.

  A 38 éves Devon Williams holttestét a rendőrök fedezték fel egy bolt épületének tetején Milwaukee városában. A férfi valószínűleg a biztonsági rendszert akarta kiiktatni, ám a hatóság szerint az sem lehetetlen, hogy a rézvezetékeket akarta ellopni.

  pp

  Bármi volt is a célja, miközben az árammal teli vezetékeket vagdosta, véletlenül hozzáért az épület fémszegélyéhez, és ez megpecsételte a sorsát.

  Addig gumitalpú cipője és a fogó guminyele megvédte az áramütéstől, ám a fémszegéllyel való érintkezés zárta az áramkört, és a magasfeszültség percek alatt megölte. A rendőrség szerint volt egy segítője is, aki a létrát tartotta, amíg Williams a tetőn dolgozott, ám a bűntárs elszelelhetett, amikor észrevette, hogy a férfit agyonütötte az áram.

  Írtunk még bőven érdekes sztorikról, ami a tolvajokat illeti. Ne hagyd ki a szánalmas benzinlopási kísérletet és az idős, járókerettel közlekedő rabló esetét se.

  (Forrás/kép: Dreamindemon)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon