MENÜ
 • Saját magát filmezné Beyoncé

  Ki ne szeretne a pár hónapos kisbabájával és meleg családi fészkével büszkélkedni?

  Beyoncé kétségtelenül ma a popipar egyik legfényesebben tündöklő csillaga. Számos nagy sikerű lemeze jelent meg, a YouTube-on is megtekinthető klipjeiről nem is beszélve. A díva ezúttal azonban szívesen kipróbálná magát a kamera másik oldalán is.

  Ami Madonnának egykor az I’m Going To Tell You A Secret volt, az lenne jövőre a fiatal énekesnőnek a saját alkotása. Az egész világ úgy ismeri, mint Beyoncé, az énekes. Ő azonban szeretné, ha nem csak így gondolnának rá hanem úgy is mint olyan nőre, akinek a munkája mellett van szerelme és saját élete is.

  Az HBO-val közös elképzelés szerint a készülő mű egyszerre lenne dokumentumfilm, egyfajta bekukucskálás a mindennapokba és zenei alkotás is egyben. Érthető is, hogy megmutatná azt is, milyen nap otthon náluk. Hiszen ki ne szeretne a pár hónapos kisbabájával és meleg családi fészkével büszkélkedni?

  A film végső soron pedig kicsit vallomás is lenne. Vallomás arról, milyen fontosak számára a hozzá legközelebb álló emberek, milyen nagy hatással volt karrierjére a család óvó tekintete, de mesélni fog arról is, milyen volt a szülés után ismét színpadra állni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon