MENÜ
 • Saját könnyeibe halhat bele

  Ha valaki macskaszőrre vagy pollenre allergiás, az már teljesen megszokott. Azonban mi van akkor, ha valakinek a víz az ellensége?

  Az észak-walesi Katie Dell esete igencsak ritka. Ő valóban a vízre allerigás, ami azt jelenti, hogy akár saját könnycseppjeitől is meghalhat. A világon mindössze harmincöt ember szenved ebben a betegségben. A lány bőrén fájdalmas kiütések jelentkeznek, ha vízzel érintkezik. Teljes mértékig megkeseríti Katie életét ez a betegség. A lány tánctanárként dolgozott, ám kénytelen volt felhagyni munkájával, mert az izzadság bőrgyulladást okozott nála.

  A 27 éves lány még az utcára is fél kimenni, érthető is, hiszen akár egy záporeső is a vesztét jelentheti. Mind testi, mind lelki állapota egyre rosszabb, Katie nem tagadja, már az is megfordult a fejében, hogy eldobja az életét. “Néha rabnak érzem magam a saját otthonomban, vannak pillanatok, mikor csak úgy bevágódnék az ágyba és sírnék, de ezt sem tehetem meg” – mesélte szomorúan Katie, aki tizenhat éves volt, mikor a tünetek először jelentkeztek nála. Ma már a férje is felhagyott munkájával, hogy párjával lehessen és segítsen neki.

  “Az a szomorú, hogyha bárkinek mesélek a betegségemről, akkor jót nevetnek azon, hogy nem fürödhetek, át sem érzik a helyzet súlyát” – tette hozzá elkeseredetten Katie, aki férje segítségével csupán két percre ugorhat be a zuhany alá.

  Katie orvosaitól most egy olyan gyógyszert kapott, amit a szervátültetettek szoktak kilökődés ellen szedni. A következő lépcső egy olyan orvosság lesz, melyet a rákbetegek szednek, hogy visszaépüljön az immunrendszere, és végső esetben kemoterápiát fog kapni.

  Lájk, ha szerinted is durva lehet így élni!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon